500gramkartofler (gerne små aspargeskartofler skåret i halve)
1dåsekokosmælk(TIP: Vil du have mere sauce, kan du blot tilføje en smule kyllingebouillon sammen med kokosmælken.)
1håndfuldbredbladet persille - fintsnittet
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Varm smørret op i en pande med høje kanter og steg svampene gyldne. Giv dem et drys salt og læg dem over på en tallerken til senere.
Tilføj olivenolie til panden og steg kyllingestykkerne indtil de får en gylden stegeskorpe og tilføj de halverede aspargeskartofler, løg og hvidløg. Steg det under omrøring indtil løgene er klare.Det er vigtigt at kartoflerne ikke er alt for store, da de så har svært ved at blive møre uden at kyllingekødet bliver stegt for længe.
Tilføj herefter krydderiblandingen og rød pesto, vend det rundt og lad det sautere et par minutter, hvorefter kokosmælken tilsættes.
Vend det hele grundigt sammen, dæk med låg eller staniol og lad det småsimre indtil indtil kylling og kartofler er møre.
Smag til og juster med ekstra krydderier, flagesalt og friskkværnet peber.
Fordel de smørstegte svampe henover retten og giv den et gavmildt drys fintsnittet bredbladet persille inden servering.