Evt. 1tskkrydderiblanding f.eks. Rotisserie Chicken Rub fra @Epicspicenapavalley eller det krydderi, du vil krydre dit kød med
LidtFlagesalt og friskkværnet peber
1håndfuldfriskrevet parmesan eller anden ost du foretrækker
1spskfrisk rosmarin - fintsnittet
Tilberedning
Vær obs på at grilleristen er ordentlig varm, så undgår du at grøntsagerne hænger fast i risten, du du skal vende dem.
Læg de penslede aubergineskiver over på den varme grillrist og lad dem ligge et par minutter inden du løfter lidt op i den ene for at tjekke, om de skal vendes. Lad være med at flytte mere end højst nødvendigt på dem, for så ødelægger du de fine grillestriber.
Mine fik ca 5 minutter ialt på grillen.
Tag dem over på et serveringsfad og krydr med frisk rosmarin, flagesalt og friskkværnet peber - og riv lidt god parmesan henover.TIP: Ser dine aubergineskiver en smule tørre ud efter turen på grillen, kan du sagtens pensle dem med lidt ekstra olie inden du krydrer dem og river osten henover.
Få din daglige dosis grønt - bliv inspireret på www.majspassion.dkInde på bloggen finder du et stort udvalg af sunde og lækre retter - og der kommer hver uge flere til.Følg mig på Instagram under MAJSPASSION og # mig gerne, hvis du vælger at afprøve mine opskrifter. Det vil jeg blive rigtig glad for.