2stkgrønne æbler f.eks. Granny Smith - skåret i fine tern
100gramvalnøddekerner - grofthakkede
Tilberedning
Sådan gør du:
Rør creme fraiche med sukker og lidt salt - smag til og juster så dressingen får netop den sødme du ønsker.
Æblerne skal ikke skrælles, men kernehuset fjernes og æblerne skæres derefter i fine tern.
Hak valnødderne groft eller bræk dem midt over.
Snit bladselleristilkene meget fint. Gem de små fine blade til pynt
Skær de stenfrie druer i halve.Har du købt druer med sten må du fjerne stenene, der har en meget bitter smag.
Bland alle ingredienserne og lad gerne salaten stå og trække på køl et par timer inden servering.Inden servering vender du salaten rundt og hælder den over i en fin skål. Pynt med lidt ekstra valnøddekerner, de små fine blade fra bladsellerien og halverede grønne druer.Bliver der en rest til overs, kan du sagtens gemme den til dagen efter bare du sætter den på køl.