Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
Tilberedning
Sådan laver du fyldet:
Varm olivenolie op i en stor pande.
Steg løg og hvidløg til de er klare og tilføj så peberfrugt og revne gulerødder.Alt steges godt igennem 4-5 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber, hvorefter det lægges over i en skål.
I samme pande varmes lidt ekstra olivenolie op og det hakkede oksekød brunes godt igennem. Tilføj de drænede kidneybønner, jalapenos, halverede cherrytomater, salsa og tacokrydderier. Lad det stege et par minutter.
Vend de stegte grøntsager med kødet.
Stil tacoskallerne i et ildfast fad og fyld dem med kød- og grøntsagsblandingen. Top med revet cheddarost og gratiner dem i ovnen ved 200 grader varmluft til osten er smeltet og tacoskallerne gyldne og sprøde.
Sådan laver du stegte ananas:
Skær skrællen af med en skarp kniv
Skær den i tynde siver, der deles i trekanter
Varm olivenolie op i en pande f.eks. en grillpande, der gir de fine stegestriber og steg ananastrekanterne et par minutter på hver side.
Sådan laver du cremet guacamole:
Alle ingredienserne lægges i en foodprocessor og køres til en jævn og cremet konsistens.
Smag til med salt og friskkværnet peber og evt lidt ekstra citronsaft.Ønskes guacamolen ekstra stærk, kan du tilføje lidt ekstra jalapenos
Servering:
Server de mexicanske tacos rygende varme lige fra ovnen sammen med de stegte ananas, den cremede guacamole og lidt chilimayo.Jeg serverer også en skål blandet salet sammen med.