2tskitalienske krydderier fx Rotisserie Vhicken Rub fra Epic Spice(Eller: lidt tørret rosmarin, oregano og timian)
½ltrmadlavningsfløde
Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
Lidtpersille - fintsnittet der bruges som drys på den færdige ret.
Tilberedning
Klargør alle grøntsagerne:Snit løget fint, knust og snit hvidløgene fint, del aspargesbroccoli i hoved og stængler: Snit stænglerne i korte skrå stykker (se evt film)
Varm olienolien op på en stor pande eller stegegryde. Krydr kyllingebrysterne og brun dem godt af på begge sider. De skal ikke steges helt færdige. Læg dem over på en tallerken.
I samme pande steges først løg til de er klare. Tilsæt nu hvidløg og de snittede aspargesbroccoli. Vend det godt rundt og lad det stege et par minutter inden den grønne pesto tilsættes.Smag på saucen og juster evt med ekstra italienske krydderier efter smag og behag.
Lad det hele stege et par minutter før du tilføjer madlavningsfløde og lægger kyllingebrysterne ned i saucen. Lad det stå og simre indtil kyllingebrysterne er helt gennemstegte.Tip: Prik med en kødnål i den tykkeste del af kyllingebrystet. Væden der kommer op skal være helt klar.
Smag saucen til med salt og friskkværnet peber og giv retten et drys fintsnittet persille lige før servering.
Nyd kyllingen i grøn pesto flødesauce med en salat med eventuelle rester af aspargesbroccoli, løse ris, små kogte kartofler eller pasta.