Lidtflagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Tilberedning
Steg bacon sprød og gylden på en varm pande uden fedtstof. Læg dem herefter over på et styke køkkenpapir.Panden skal IKKE vaskes af!
Steg kyllingebrysterne i baconfedtet - tilføj evt lidt olivenolie, hvis der ikke er stegerester nok.Skal det gå hurtigt, kan du skære kyllingebrysterne midt igennem, så de bliver flade.
Skyl hjertesalaten og snit bladene igennem på langs og læg dem i bunden af salatskålen.Skær de stegte kyllingebryster i skiver og fordel dem over salaten.Fordel de halverede cherrytomater og majskorn over salaten.Skær avocadoen i tynde både og fordel også dem over salaten.Fordel lidt af de lynsyltede rødløg over salaten og server resten i en skål ved siden af.Dryp salaten med honning-dijondressingen lige før servering.Brug for ekstra mæthed, så server f.eks. brødcroutoner eller et lækkert madbrød ved siden af.
Sådan laver du lynsyltede rødløg:
Rør honning og citronsaft sammen, snit rødløg i papirstynde skiver og vend dem godt rundt i citron/honningblandingen. Masser gerne med fingrene, så er løgene klar på under et minut.
Sådan laver du honning-dijondressingen:
Alle ingredienserne røres sammen og smages til med salt og friskkværnet peber. Ønskes en tyndere dressing, kan du tilføje enten lidt koldt vand eller lidt ekstra olivenolie og æblecidereddike.