1-2spskDijon eller anden sennep f.eks. en med tilsat honning
½håndfuldfriske krydderurter f.eks. bredbladet persille, oregano, citrontimian
Lidtflagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Til salaten:
400gramkyllingefilet eller bryst skåret i tynde strimler
Lidtolivenolie
1-2spskfajitaskrydderiblanding eller tacokrydderi
400gramtørret orzo eller anden pasta
1stkgul peberfrugt skåret i strimler
1stkrød peberfrugt skåret i strimler
1-2håndfuldecherrytomater skåret i halve
1-2håndfuldefetaost skåret i store kuber
½stkagurk skåret i skiver
1stkstor og godt moden avocado skåret i både
Tilberedning
Start med at lave dressingen ved simpelthen at blende alle ingredienser til en ensartet konsistens. Smag den til med salt og friskkværnet peber.
Kog pastaen efter anvisning på pakningen, dræn vandet fra og vhæld den over i en salatskål.
Imens pastaen koger, tilbereder du kyllingen og peberfrugterne:Vend kyllingefileterne i olivenolie og krydderier. Steg dem gyldne og gennemstegte og læg dem over på en tallerken.I samme pande steger du peberfrugterne ganske kort.
Vend først pastaen med halvdelen af dressingen. Fordel herefter kylling og de stegte peberfrugter henover og herefter de halverede tomater, agurk, avocadobåde og feta.
Slut af med at dryppe den sidste dressing henover og krydr med friskkværnet peber og lidt ekstra friske krydderurter.
Nyd salaten varm eller kold.Rigtig god fornøjelse!