1spskÆblecidereddike eller hyldeblomsteddike(Opskriften til hyldeblomsteddike finder du inde på bloggen.)
Drys:hvide sesamfrø og lidt grønt som f.eks. bredbladet persille eller basilikum
Ekstra tilbehør:
1håndfuldfriske krydderurter som f.eks. persille, dild, timian, oregano eller rosmarin
4håndfuldefriske salatblade - jeg brugte en salatmix
Lidtløse ris eller nudler
Lidtbrød f.eks. naan
Tilberedning
Varm ovnen op til 200 grader varmluft
Læg bagepapir på en bageplade og fordel kylling, tørrede krydderier, olivenolie, peberfrugter, chili, hvidløg og løg på pladen. Vend det hele godt rundt, så olivenolie og krydderier blir fordelt.
Sæt pladen ind i den varme ovn og steg den ca 25 minutter til kyllingen er gennemstegt.
Imens stegs fetaosten:Vend den i maizenamel og stegt den ved middel varme i lidt olivenolie - tager ca 3-4 minutter.
Lav citrus-vinaigretten ved at røre alle ingredienserne godt sammen.Smag til med salt og friskkværnet peber.
I en skål lægges en bund af salat og ris/nudler, fordel kylling og de bagte grøntsager, bræk den stegte feta i stykker, drys med de friske krydderurter, hvide sesamfrø og dryp til slut citrus-vinaigretten henover.