Rør alle ingredienserne grundigt sammen - eller brug hænderne. Form til små kødboller der steges i olivenolie. brug en stor pande eller steg ad flere omgange.Du kan også tilberede dem i ovnen, hvis du laver en stor portion
Lav imens tilbehøret klar:
Sådan laver du tzatziki (klik på linket)Lav den gerne i god tid forinden, så den kan få lov til at trække på køl - så blir den ekstra lækker.
Sådan laver du de lynsyltede rødløg:Pres saften af citronen og bland den med lidt sukker. Riv rødløget i papirstynde skiver og masser dem ind i citron/sukkersaften med fingrene. Du vil opdage at rødløget omgående ændre farve og blir blødt. Lad det blot trække et par minutter, så er de klar til servering.Blir der nogle til overs, kan de fint holde sig på køl 3-4 dage.
Læg en bund af romainesalat i dybe tallerkner, top med lune ris, cherrytomater, agurk, tzatziki og de græske kødboller. Slut af med lidt af de lynsyltede rødløg, fetaost og et grønt drys.