Evt 5-6stkpadronpeber - skåret i skiver(Kan du ikke få fat i padronpeber kan de enten helt udelades eller erstattes af 1/2 grøn peberfrugt der fintsnittes.)
400gramhakket oksekød(Kan erstattes af en vegansk udgave eller en ekstra dåse bønner f.eks. kidneybønner)
1dåse/brikflåede hakkede tomater (400 gram)
1dåse/briksorte bønner - drænet (400 gram)
150gramquinoa
Ca 8dlkraftig kyllingebouillon
1dåsemajs - drænet
1tskchilipulver(Jeg bruger D'espelette poudre)
1tskstødt spidskommen
100gramfriskrevet ost (Jeg bruger rød cheddar)
1stklime - saften til at smage til med
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
Til servering:
Lidtekstra friskrevet ost
Lidtbredbladet persille eller koriander
Lidtpadronpeber skåret i skiver
4stkmajstortillas
Tilberedning
Varm olivenolie op i en stor gryde og sauter løg, hvidløg og rød snackpeber og padronpeber til løgene er klare.
Tilføj det hakkede oksekød og steg det me nogle minutter - bryd det op med en grydeske. Herefter tilføjes krydderierne som lige skal ha lov til at stege med inden du tilføjer bouillon og de hakkede, flåede tomater.
Skyl quinoa grundigt og lad den dryppe lidt af inden den tilsættes suppen, hvor den skal koge med i 15 minutter.
Herefter tilsættes de sorte bønner og majs og suppen smages til med flagesalt, friskkværnet peber og evt lidt limesaft.Når bønner og majs er varmet godt igennem sænkes varmen og osten røres i. Undgå at suppen kommer i kog herefter.
Pynt med bredbladet persille, padronpeber og server rygende varm sammen med lidt ekstra revet ost og lune majstortillas.