2spsksød chilisauce (Like it hot: Erstat den søde chilisauce med Sriracha Scarfe Chilisauce fra Flying Goose Brand)
Lidtlimesaft, flagesalt og friskkværnet peber til at smage til med
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
Pisk æggene sammen i en dyb tallerken.
I en anden tallerken lægges knuste cornflakes blandet med friskrevet parmesanost, flagesalt og friskkværnet peber.
Dyp først fiskestykkerne i æg og vend dem herefter i de knuste cornflakes/parmesanblanding. Læg dem over på en bageplade beklædt med bagepapir og dryp med ganske lidt olivenolie henover.Sæt dem ind i den varme ovn i ca 10-12 minutter. Pas på de ikke får for meget, da den fine fisk så vil blive tør og kedelig.
Klargør imens tilbehøret.Link til mangosalsaRør creme fraiche med mayonnaise og chilisauce. Smag til med flagesalt, friskkværnet peber og lidt limesaft
Snit salaten, tomaterne og avocadoen og lun tortillaerne så alt er klar samtidig med at fisken er færdig.
Sådan bygger du din fisketaco:
Lun minitortilla smøres med chilicreme, toppes med salat, avocado og mangosalsa. Slut af med de sprøde fisk og server dem mens de stadig er varme.Stil små skåle med mangosalsa , limebåde og chilicreme med ind på bordet, så alle selv kan forsyne sig.