1spskPizza Seasonning fra EpicSpice eller andet pizzakrydderi du foretrækker
Lidtvand til at pensle med
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader alm ovn
Læg den færdige pizzadej over på en bageplade beklædt med bagepapir
Pensl med vand og drys med de ønskede krydderier. Herefter skærer du lang tynde strimler i dejen med pizzahjul eller en skarp kniv.Lad strimlerne ligge, så de ikke går i stykker.
Sæt pladen ind i den varme ovn og bag brødpindene i ca 15 minutter eller indtil de er sprøde og let gyldne. De må endelig ikke tage for meget farve - grissini skal være lyse.
Løft bagepapiret med brødpindene over på en rist og lad dem køle helt af inden du skiller dem forsigtigt ad. Spises de ikke straks, opbevares de i en lufttæt beholder.Tip: Hvis dine grissini mister deres sprødhed, kan du varme dem i ovnen eller på brødristeren nogle minutter. Så blir de sprøde igen.
Nyd dem som snacks før middagen eller som tilbehør til sommerens salater og grillmad.Rigtig god fornøjelse!