2dlgod mayonnaise (jeg bruger Hellmann's)(Ønsker du at spare på fedtet kan du udskifte mayonnaisen med creme fraiche 18%)
2stkavocado - skåret i tynde skiver eller moset med lidt citron så de ikke blir brune
1stkrødløg - fintsnittet
Lidtfrisk dild som pynt
Lidtfrisk feldsalat
Tilberedning
Sådan laver du blinis:
Opvarm mælken i en gryde og hæld den over i en skål. Rør creme fraiche ud i mælken og når den er lillefingervarm tilsættes gær, salt og sukker. Rør det godt ud.
Rør nu boghvedemel, hvedemel og æggeblomme ind i dejen indtil den bliver glat. Dæk skålen til og lad dejen hæve 30 minutter.
Pisk æggehviden stiv og vend den så forsigtigt i dejen.
Bag blinis på blinispande - ca 2 minutter på hver side. De skal gerne være omkring 0.5 cm høje og blive let gyldne. TIP: Hvis du ikke har en blinispande, kan du sagtens lave blinis alligevel. Du sætter blot en skefulde af dejen på en alm pande og så med lidt afstand imellem, så dejen ikke løber ind i hinanden.
Sådan anretter du blinis med stenbiderrogn:
Anret blinis med lidt feldsalat, avocado, mayonnaise og rødløg. Slut af med de dejlige stenbiderrogn og pynt med frisk dild.
Så er det bare tilbage at nyde de små lækre hapsere.Rigtig god fornøjelse!