1spsktørret krydderi f.eks. all-round, taco mix eller lign
Tilberedning
Varm ovnen op til MAX 125 grader
Læg kyllingebrysterne på et stort stykke staniol og fordel krydderier henover.Fold staniol grundigt sammen, så den er helt tæt. Der skal ingen væde ved, da kyllingen selv "smider" væde og det rækker fint.Tip: Har du tid, kan du evt marinere kyllingebrysterne i krydderierne og lade dem trække natten over. Men det er ikke en nødvendighed.
Læg staniolpakken over i et ildfast fad og sæt det ind i den varme ovn i 3 timer.
Åben forsigtigt staniolen og pas på den meget varme damp, der kommer ud.
Hæld væden ned i det ildfaste fad og med en gaffel trækkes kyllingekødet fra hinanden og lægges tilbage i væden. Bland det hele grundigt og smag til. Juster efter behov med ekstra BBQ og eller tørrede krydderier.
Brug pulled chicken i dine burgers, som fyld i salater, wraps eller nachos.Husk den er fryseegnet, så lav gerne en stor portion og frys den ned i mindre portioner. Så er der altid nem og lækker pulled chicken, når lysten melder sig.