EvtlidtKogt kylling f.eks. som pulled kylling(Kan udelades hvis suppen ønskes vegetarisk)
1håndfuldFriskrevet rød cheddar
Topping:
½pose tortilla chips
½stkrød snackpeber i fine skiver
½stkavocado i tynde både
½stkmango skåret i tynde skiver
½stklime skåret i både
Lidtcreme fraiche eller græsk yoghurt
Lidtbredbladet persille eller coriander som drys
Tilberedning
Varm taco bønnerne op sammen med den tilhørende sauce.Krydr efter behov med taco krydderi. Saucen er i sig selv velkrydret, men du har altid mulighed for at spice den op, hvis du ønsker det.
Tiilsæt evt lidt færdigtilberedt kylling. Jeg havde en rest pulled kylling som jeg brugte.
Fordel suppen i de to skåle.
Fordel først den friskrevne cheddar på den varme suppe, så den får mulighed for at smelte ned i suppen.
Fordel herefter skiver af mango og avocado, rød snackpeber og drys med lidt bredbladet persille eller coriander.
Server med limebåde, sprøde tortilla chips og creme fraiche/græsk yoghurt.