Laks i fad - sund og nem hverdagsmad til hele familien.
Antal 4personer
Ingredienser
600gramfersk laks
2dlMadlavningsfløde
2tskFish seasoning fra EpicSpice (Alternativt kan du bruge timian, rosmarin og oregano)
3-4stkforårsløg skåret i tynde ringe
12-15stkcherrytomater
1stkrødløg skåret i små både
Lidtflagesalt og friskkværnet peber
½håndfuldfriske basilikumsblade til servering
Tilberedning
Læg laksen i et ildfast fad og krydr med flagesalt, friskkværnet peber og evt lidt fish seasoning. Har du ikke fiskekrydderiet kan du fint bruge f.eks. timian, oregano og rosmarin i enten frisk eller tørret form.
Hæld madlavningsfløden omkring fisken og fordel grøntsagerne omkring.
Sæt fadet ind i en 225 grader varm ovn (varmluft) og giv det ca 12 minutter.Når du steger ved så høje temperaturer skal fisken kun have ganske kort tid, så pas på den ikke får for meget.
Server med råstegte kartofler og en enkel grøn salat.
Husk du kan følge mig på INSTAGRAM og på den måde altid være opdateret på nye opskrifter herinde på bloggen.