Skær vandmelonen fri for skræl og skær den herefter i tern.
½ vandmelon
Fjern kerner fra agurken med en teske og skær den i skiver.
½ agurk
Skær avocadoen igennem, fjern stenen og løft avocadokødet ud med en ske. Skær den i tynde både.
1 avocado
Skyl ruccolasalaten og dup den tør på et rent klæde.
125 g ruccola
Skær fetaosten i store tern.
75 g fetaost
Rist pinjekernerne gyldne på en tør stegepande.
25 g pinjekerner
Fordel ruccola i bunden af et serveringsfad, fordel vandmelon, avocado, agurk og feta over salaten og drys med de ristede pinjekerner.
Snit mynteblade eller basilikumsblade meget fint.
Olie, honning, citronsaft, de fintsnittede mynte- eller basilikumsblade hældes i et glas med låg og rystes grundigt sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
½ dl olivenolie, 2 tsk honning, 1 citron (saften heraf), salt, friskkværnet peber, lidt mynte eller basilikum
Vent med at hælde dressingen over til lige før servering - vend evt vandmelonsalaten rundt, så dressingen fordeles.