Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Valnøddebrud - uden mel
Ingredients
4
stk
æg
1
bæger
Philadelphia naturel
1
håndfuld
friskrevet rød cheddar
1
stor spsk
HUSK
6-7
store spsk
Pofiber
1
stor spsk
chiafrø
1
stor spsk
hørfrø
1
spsk
hampefrø
2
tsk
bagepulver
1
håndfuld
grofthakkede valnødder
1
håndfuld
hele valnødder - til pynt
Tilberedning
Start med at piske æggene luftige med en elpisker
Pisk ved lavere hastighed philadelphia og rød cheddar ind i æggeblandingen
Pisk herefter resten af ingredienserne ind i blandingen sammen med de grofthakkede valnødder
Lad blandingen stå og trække 15 minutter inden du med en ske sætter 6-8 boller af på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pres de hele valnødder ind i toppen af bollerne.
Bag i en 200 grader varm (varmluft) ovn i ca 10-12 minutter
Tag dem ud og lad dem køle af på en bagerist.
TIP: Bollerne er fryseegnede, så bag gerne en dobbelt portion, når du nu alligevel er igang.