1portiontærtedej(Du kan bruge hjemmelavet eller købt tærtedej)
Tærtefyld:
2store rødløg skåret i små både
1spskgod olivenolie
flagesalt
friskkværnet peber
¼dlmørk balsamico
1stilkfrisk rosmarin
1storbøftomat - ca 250 gram skåret i skiver
2æg str L
1stor håndfuld friskrevet parmesan
1stor håndfuld friskrevet rød cheddar eller anden ost der egner sig til varme retter
1spskflydende honning
Tilberedning
Varm ovnen op til 200 grader
Læg tærtedejen ned i et tærtefad, prik bunden med en gaffel og forbag bunden i 10-15 minutter.
1 portion tærtedej
Sauter rødløgene i lidt olie indtil de er møre. Riv rosmarin af selve kvisten og læg begge dele ned til løgene.
2 store rødløg skåret i små både, 1 spsk god olivenolie, 1 stilk frisk rosmarin
Tilsæt herefter den mørke balsamico og lad det hele koge lidt ind. Tag selve kvisten op, men lad rosmarinen blive i.
1/4 dl mørk balsamico
Tag den forbagte tærtebund ud af ovnen og fordel de karameliserede rødløg henover bunden.
1 stor bøftomat - ca 250 gram skåret i skiver
Pisk æggene sammen og hæld dem over.
2 æg str L
Riv den røde cheddar og parmesanen henover og fordel herefter tomatskiverne over blandingen.
1 stor håndfuld friskrevet rød cheddar eller anden ost der egner sig til varme retter, 1 stor håndfuld friskrevet parmesan
Dryp med flydende honning, lidt flagesalt og friskkværnet peber og stil tærten tilbage i den varme ovn i ca 30 minutter.Tip: Oplever du at kanterne tager for meget farve, kan de dækkes med lidt staniol.