Rist først champignonerne på en tør pande. Krydr med flagesalt og friskkværnet peber. Læg dem herefter over på en tallerken.
Steg kyllingestykkerne i lidt olie (i en pande med høje kanter) til de får en gylden overflade og bliver gennemstegte. Jo mindre stykker, jo hurtigere går det. Læg dem over på en tallerken imens du laver suppen klar.Du skal ikke vaske panden!
Tilføj lidt ekstra olivenolie
Læg karrypaste ned i den varme olie og rør godt rundt. Når den begynder at dufte tilsætter du først palmekål (den skal ha mest) og tilføj herefter den nederste hvide del af pak choi.Sauter et par minutter ved middel varme.
Tilføj nu kokosmælk, kyllingebouillon og gurkemeje. Rør rundt og lad det koge igennem et par minutter. Det må gerne tykne lidt.
Smag til med fiskesauce, måske lidt ekstra friskrevet ingefær, evt lidt ekstra salt og friskkværnet peber.
Læg til sidst de fintsnittede grønne toppe fra pak choi, de ristede svampe, gulerodsspiraler og kyllingestykker ned i panden. Varm det hele godt igennem.