Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Syltede rødløg
Antal
1
glas
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
45
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
Ingredients
4
rødløg
3
dl
lys lagereddike
(eller æblecidereddike)
1
dl
vand
1
dl
sukker
10
hele
peberkorn
evt 2
laurbærblade
(kan undlades)
Tilberedning
Pil rødløgene og snit dem i tynde skiver med mandolinjern eller køkkenkniv.
4 rødløg
Kom eddike, vand, sukker, peberkorn og evt laurbærblade i en gryde og bring det i kog.
3 dl lys lagereddike,
1 dl vand,
1 dl sukker,
10 hele peberkorn,
evt 2 laurbærblade
Læg rødløgene ned i et rengjort og skoldet sylteglas og når sukkeret er helt opløst, hældes den varme eddikelage over rødløgene.
Luk glasset og lad det køle af inden det opbevares på køl. Rødløgene er klar efter ca 1 døgn, men gerne længere og de kan holde sig i ca 1 måned.