Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Svensk rødbedesalat - Russisk salat
Antal
1
portion
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
50
minutter
min
Ingredients
200
g
rødbeder
½
æble
75
g
creme fraiche 18%
citronsaft
(tilsmagning)
salt
(tilsmagning)
friskkværnet peber
(tilsmagning)
Tilberedning
Kog rødbederne møre. Alt efter deres størrelse tager det omkring 20 minutter. Tjek med en kødnål om de er møre ellers giv dem lidt længere tid.
200 g rødbeder
Dræn vandet fra og overhæld dem med koldt vand, så kan skindet nemt skrabes af (brug endelig engangshandsker da rødbede er meget farveægte)
Skær rødbeder og æble i små tern.
½ æble
Rør creme fraiche med rødbede- og æbletern og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
75 g creme fraiche 18%,
citronsaft,
salt,
friskkværnet peber
Nyd rødbedesalaten med kødpålæg, marinerede sild eller som fyld i sandwich. Rester skal opbevares på køl, hvor den holder sig frisk 2-3 dage.