Start med at skrælle, koge og afkøle kartoflerne. Har du travlt, kan du skære kartoflerne i grove tern. Det forkorter både koge- og afkølingstiden.Jeg koger kartoflerne aftenen forinden, så de var afkølede inden jeg snittede dem i grove tern.
Snit også løget fint og snit pølserne i ikke alt for små stykker.
Smelt smør i en stor stegegryde eller pande. Rist pølser og løg sammen et par minutter.
Tilføj paprika og tomatpure, vend det sammen med pølser og løg og lad det stege med et minuts tid.
Så tilsætter du lidt æblecidereddike, mælk og madlavningsfløden, rører det godt rundt og lader saucen simre et par minutter.
Læg kartoflerne over i saucen og rør det hele sammen. Lad det simre 5 minutter til alt er varmet godt igennem.Smag til med salt og friskkværnet peber.
Drys med fintsnittet purløg lige før servering.Tip: Retten smager dejligt sammen med en skive groft rugbrød