Spicy kyllingegryde med spinat og soltørrede tomater
Antal 4
Ingredients
Det skal du bruge:
4stkkyllingebryster skåret i mundrette stykker
1spskolivenolie
1tskkarrypaste (rød)
1spskEpic Spice Chipotle Honey Rub eller bland dine egne krydderier med chipotle chilikrydderi, oregano, rosmarin, salt og friskkværnet peber
2dlvand
2stkskalotteløg - fintsnittet
1stksolohvidløg - fintsnittet
1tskGrøntsagsbouillon (jeg bruger Herbamare)
200gramøkologisk spinat - skyllet og duppet tørre
2spsksoltørrede tomater - fintsnittet
1håndfuldfriskrevet parmesan (kan udelades)
1dlMadlavningsfløde
Tilberedning
Sådan gør du:
Varm lidt olie op i en pande med høje kanter
Sauter først de fintsnittede skalotteløg og dernæst de fintsnittede hvidløg indtil de er møre og klare.
Tilsæt kyllingestykkerne og steg dem med indtil de tager farver.
Tilsæt krydderierne, karrypaste, de soltørrede tomater, grøntsagsbouillon og vand. Rør rundt og lad det hele simre indtil kyllingerne er gennemstegte.
Læg spinatbladene over og lad dem falde sammen. Fordel dem imellem kyllingestykkerne og riv parmesanosten henover retten.
Server med en stor blandet salat evt med lidt lækkert brød eller blomkålsrisDu kan også servere små kogte kartofler, ris eller pasta til, hvis du og familien spiser stivelse.