Bland hvedemel, flormelis, hakket chokolade og vaniljesukker i en skål.
200 g hvedemel, 75 g flormelis, 1 ½ tsk vaniljesukker
Skær det kolde smør i tern og ælt hurtigt dejen sammen, så chokoladen ikke smelter.
175 g koldt smør
Hvis du bruger en køkkenmaskine skal du bruge k-spaden.
Del dejen i to dele og rul til pølser med en diameter på 4 cm. Pak dem ind i madpakkepapir og stil på køl 1 time eller i fryseren 30 minutter.
Tænd ovnen på 160 grader varmluft eller 180 grader over- og undervarme.
Læg dejen på et skærebræt og snit med en skarp kniv skiver på ca ½ cm.
Læg dem over på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag en plade ad gangen midt i ovnen 8-10 minutter til kagerne er gyldne i kanten. Kagerne er let bløde når de kommer ud af ovnen. Løft dem over på en bagerist til afkøling. Så blir de også sprøde.
Opbevar specier i en lufttæt kagedåse, hvor de holder sig friske i op til en måned.