Flæk stripettien og læg den på en bagplade beklædt med bagepapir med skæresiden nedad. Bag den i ca 50 minutter alt efter størrelse. Tjek med en gaffel om den er mør.
Tag den ud og lad den køle lidt af imens du laver fyldet.
I en pande varmes lidt olie op og løg og hvidløg steges klares
Tilsæt den finthakkede spinat og lad det falde sammen.
Tilsæt Philadelphia, revet parmesan og fløde og rør det hele godt sammen - smag til med salt og friskkværnet peber
Med en gaffel løsnes stripetti-kødet (lad en god kant være tilbage, så skallen forbliver intakt) og det lægges over i oste-spinatsaucen hvor det røres sammen til en ensartet masse.
Fordel fyldet i de to stripettiskaller og drys evt lidt ekstra ost henover inden de sættes tilbage i den varme ovn 15 minutter - tænd evt grillfunktionen til sidst for at opnå en gylden overflade, men pas på det ikke brænder på.
Drys inden serveringen med lidt fintsnittet bredbladet persille og ser dem rygende varme gere med en stor grøn salat