Lidtrevet parmesan som drys på den færdige kødsauce.
Evt lidtfriske basilikumsblade - fintsnittede(Kan udelades eller erstattes af lidt fintsnittet persille.)
Tilberedning
Kog pastaen al dente efter anvisning på pakningen.
Lav imens kødsaucen:
Varm olivenolie op i en stegepande med høje kanter eller gryde.
Brun det hakkede oksekød.
Tilføj de fintsnittede løg og hvidløg og lad dem stege med til løgene er klare.
Vil du tilføje ekstra grøntsager, er det nu du tilføjer dem og lader dem stege med et par minutter.
Tilføj nu tomatpure og lad den stege med et minuts tid.
Tilføj de hakkede, flåede tomater, krydderier og vand.
Lad kødsaucen koge ved jævn varme under låg i 15 minutter før den smages til med salt og friskkværnet peber.
Server med spaghetti eller pasta efter eget valg og lidt friskrevet parmesan. Har du frisk basilikum smager kødsaucen dejligt med et drys fintsnittede basilikumsblade henover.