Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Skinkesalat
Antal
4
personer
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredients
300
g
skinke eller hamburgerryg
(rest eller i tern.)
1
dl
mayonnaise
evt 1
spsk
creme fraiche
(kan udelades, men gir en friskere smag. )
½
tsk
sennep
1
lille
rødløg
½
bundt
purløg
salt
(tilsmagning)
friskkværnet peber
(tilsmagning)
Tilberedning
Hak skinken fint i en minihakker eller med en skarp køkkenkniv.
300 g skinke eller hamburgerryg
Hak rødløget og purløgene fint.
1 lille rødløg,
½ bundt purløg
Rør mayonnaise med creme fraiche og sennep og vend skinke, rødløg og purløg i.
1 dl mayonnaise,
evt 1 spsk creme fraiche,
½ tsk sennep
Smag til med salt og friskkværnet peber.
salt,
friskkværnet peber
Skinkesalaten opbevares på køl, hvor den kan holde sig 2-3 dage. Pynt evt med lidt ekstra fintsnittet purløg ved servering.