Evt ½pakkerød cheddar - skåret i firkanter(Kan erstattes af blåskimmel, feta eller helt udelades)
2hovedermini romainesalat eller hjertesalat (ialt ca 450 gram)
1stkavocado
½håndfuldfriske basilikumsblade
½frisk bredbladet persille(Er du vild med koriander, så bruger du dem.)
1-2håndfuldecherrytomater
½agurk
1lime
Avocado ranch dressing
1avocado skåret i tern
1dlcreme fraiche eller græsk yoghurt
½dlmayonnaise
2tsklime- eller citronsaft
1håndfuldfriske krydderurter: Bredbladet persille eller koriander, dild, purløg
1tskhvidløgspulver
salt (tilsmagning)
friskkværnet peber(tilsmagning)
Tilberedning
Sådan laver du avocado ranch dressing
Hæld alle ingredienserne i en blender og kør den til en dejlig cremet konsistens. Juster konsistensen med ekstra citron- eller limesaft eller lidt koldt vand, hvis dressingen bliver for tyk.Smag den til med salt og friskkværnet peber.
1 avocado skåret i tern, 1 dl creme fraiche eller græsk yoghurt, 1/2 dl mayonnaise, 2 tsk lime- eller citronsaft, 1 håndfuld friske krydderurter: Bredbladet persille eller koriander, dild, purløg, 1 tsk hvidløgspulver, salt, friskkværnet peber
Sådan laver du salaten:
I en skål blander du olivenolie og krydderier og vender kyllingestykkerne grundigt i blandingen.
400 g kyllingefilet eller kyllingebryst, olivenolie, 2 tsk taco krydderimix
Varm olivenolie op i en pande og steg kyllingerne gyldne og gennemstegte.
Kog æggene hårde og pil dem.
4 æg - hårdkogte
Skær lime i både, skær avocadoen i tynde både, agurken i skiver og cherrytomaterne i halve.
Snit basilikumsblade og persille fint.
½ frisk bredbladet persille, ½ håndfuld friske basilikumsblade
I et fad fordeler du først de grønne salatblade, basilikumsblade og persille.
2 hoveder mini romainesalat eller hjertesalat (ialt ca 450 gram)
Fordel den stegte kylling henover sammen med æg, ost, cherrytomater, agurk og avocadobåde. Pynt med limebåde.
Lige før servering hældes den cremede avocado ranch dressing henover og salaten får et lille drys friske krydderurter.Tip: Hold evt lidt af dressingen tilbage og hæld den over i en lille skål, der stille med ind på bordet.