Sådan laver du den cremede vinaigrette med friske krydderurter:
Pisk citronsaft, honning og sennep sammen og tilføj herefter olivenolien i en tynd stråle under konstant piskning. Pisk til du opnår en lækker cremet konsistens og rør herefter de fintsnittede friske krydderurter i og smag til med salt og friskkværnet peber.
Sådan samler du salaten (se evt video)
I bunden af et serveringsfad fordeles først friske basilikumsblade og henover Bimi broccoli, der er skåret i tynde strimler.
Top med halverede jordbær, hele hindbær, mini mozzarella, agurkeskiver, avocadobåde og tørrede tranebær.
Ønsker du at tilføje skinke, så ryl hver skive sammen til en lille rosette og fordel dem rundt om i salaten.
Slut af med at dryppe den cremede vinaigrette henover og giv et drys hvide sesamfrø.
Server med friskbagt brød og evt lidt smør eller god olivenolie til at dyppe i.