Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Salat med bær, avocado og beder
Ingredienser
1
pose
blandet salat hvor der indgår ruccola
(Du kan også bruge 2 store håndfulde af dine foretrukne salat.)
1
stk
avocado skåret i mundrette stykker
1
stk
bolchebede
1
stk
rød syrligt æble f.eks. Elise
1
stk
rød grape
1
håndfuld
granatæblekerner (gerne fra frost)
1
håndfuld
friske bær f.eks. brombær
½
håndfuld
pistacienødder
Dressing:
1
stk
lime - saften heraf
1
tsk
flydende honning
1
spsk
olivenolie
1
nip
flagesalt
Lidt
friskkværnet peber
½
spsk
friske timianblade
Tilberedning
Skræl bolchebeden og skær den i papirstynde skiver med en meget skarp kniv eller på et mandolinjern.
Skær skrællen plus alt det hvide af den røde grape. Skær den i både.
Halver æblet, fjern kernehuset og skær det i tynde sammenhængende strimler.
Fordel salatbladene på et smukt fad. Fordel herefter bolchebeder, avocado og de skiveskårede æbler i små grupper ovenpå.
Drys med pistacienødder og granatæblekerner henover.
Rør dressingen sammen og smag til med lidt flagesalt og friskkværnet peber
Lige før servering dryppes salaten med dressingen.
Rigtig god fornøjelse!