1håndfuldFeldsalat eller andet salatmix du holder af
1håndfuldcherrytomater i halve
½stkavocado skåret i skiver
Lidtcitron- eller limesaft
½spskhvide eller sorte sesamfrø
Tilberedning
Pisk æggene med vand eller mælk, salt og friskkværnet peber
Alt efter hvilken pande du har, kan du pensle den med 1 dråbe olivenolie, så æggemassen ikke brænder sig fast på bunden.
Hæld æggemassen på og lad den lige få lov at "sætte sig", hvorefter æggene varmes under konstant omrøring indtil væden er fordampet, men æggemassen stadig er glat og fugtig at kigge på.
Læg den over på en tallerken og pynt med fintsnittet purløg eller mikrogrønt.
Anret med halverede tomater, avocadoskiver og masser af frisk salat. Til slut kan du pynte med lidt hvide eller sorte sesamfrø.TIP: Har du tid, kan du riste de halverede tomater i lidt olivenolie. Når de har fået lidt farve drypper du en smule mørk balsamico henover og krydrer med flagesalt og friskkværnet peber. Steg dem færdige, så de "smatter" lidt ud og får en dejlig brun farve. Pas på de ikke brænder på.