Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Rødkålssalat med appelsin
Antal
4
personer
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
1
lille
Rødkål
2
Appelsiner
1
dl
Hasselnødder
(fx fra Piemonte)
2
spsk
Bredbladet persille
(kan udelades)
Dressing:
3
spsk
Frugtig olivenolie
1
spsk
æble- eller hyldeblomsteddike
1
spsk
akaciehonning
salt
(tilsmagning)
peber
(tilsmagning)
Tilberedning
Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål.
3 spsk Frugtig olivenolie,
1 spsk æble- eller hyldeblomsteddike,
1 spsk akaciehonning,
salt,
peber
Snit eller riv rødkålen meget fint.
1 lille Rødkål
Skræl appelsinerne og skær dem i mundrette stykker
2 Appelsiner
Anret den meget fintsnittede rødkål på et smukt fad
Fordel appelsinstykker og grofthakkede hasselnødder rundt om og drys med fintsnittet bredbladet persille.
1 dl Hasselnødder,
2 spsk Bredbladet persille
Lige før serveringen hælder du dressingen henover og vender salaten godt rundt.