Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Rodfrugt tortilla
Antal
1
bradepande
Ingredients
200
gram
knoldselleri
150
gram
pastinak
100
gram
gult løg
150
gram
gulerødder
3
stk
æg
2
store spsk
Pofiber
2
store spsk
HUSK
2
tsk
gurkemeje
Lidt
flagesalt og friskkværnet peber
Tilberedning
Start ovnen op på 200 grader
Skær skrællen af knoldsellerien med en skarp kniv og riv den på den grove side af rivejernet.
Skræl pastinakken, gulerødderne og løget og riv også dem groft.
Bland det hele med æg, HUSK, Pofiber, gurkemeje, krydderier, flagesalt og friskkværnet peber.
Bred et stykke bagepapir ud på en bageplade og bred blandingen ud i et jævnt lag.
Sæt den ind i den varme ovn og bag den sprød på kanterne, men pas på den ikke bliver for mørk.
De er fryseegnede og kan også fint sholde sig 3-4 dage på køl
Fyld dem som du ellers ville gøre med en tortilla eller prøv at riste lidt spidskål i smør og top med spejlæg. Nem og lækker frokost.
Rigtig god fornøjelse!