Pisk det bløde smør, vaniljesukker og sukker sammen og tilsæt herefter 1 æg ad gangen imens der stadigt piskes.
100 g smør (stuetemperatur), 150 g sukker, 2 store tsk vaniljesukker, 2 æg
Vend creme fraiche i massen
1 dl creme fraiche eller fraiche 5%
Bland mel, salt og bagepulver og vend det i dejen, så det får en jævn konsistens.
200 g hvedemel, 2 tsk bagepulver, 1 nip salt
Skær rabarberne i mindre stykker og vend dem i 1 spsk rørsukker.
300 g modne rabarber, 1 spsk sukker
TIPS:Bruger du bløde papirsforme, kan du stille dem ned i en fast form, så du undgår at de vælter.Jeg har i dag brugt lidt kraftigere papirsforme, der kan stå alene. De er så fine, når de skal være en del af et kagebord.Husk kun at fylde formene 3/4 op med dej og fyld. Det er så fristende lidt at fylde dem lidt ekstra, men du risikerer at dejen bare løber ud over kanten og går til spilde. Så lav hellere en ekstra.Du kan evt. tilsætte lidt revet marcipan, hvis du ønsker en ekstra sød muffin. Men pas på det ikke blir for sødt, når der også er hvid chokolade på.
12 muffinsforme
Hæld dejen ned i formene og fordel rabarberne ovenpå. Drys med hvid chokolade og sæt dem ind i den varme ovn.
50 g hvid chokolade
Bag dem i ca 20 minutter - tjek med en kødnål om de er færdigbagte. Ellers giv dem lidt ekstra.Tag dem ud og drys lidt rørsukker på toppen - lad dem køle af inden de serveres.