Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Rabarberkompot
Antal
6
personer
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredients
400
g
rabarber
125
g
sukker
2
tsk
vaniljesukker
1
spsk
vand
Tilberedning
Vask rabarberne og skær dem i skiver.
400 g rabarber
Rabarber, sukker, vaniljesukker og vand bringes i kog i en gryde.
125 g sukker,
2 tsk vaniljesukker,
1 spsk vand
Sænk varmen og lad rabarberne simre i 10-15 minutter til de er kogt møre og lidt ud. Kogetiden afhænger af hvor store rabarberstykkerne er.
Smag kompotten til med ekstra sukker om nødvendigt.
Hæld kompotten på rengjorte glas og opbevar den i køleskabet, hvor den kan holde sig i ca 1 uge.