Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Råsyltede rabarber
Antal
1
portion
Ingredients
8
stilke
rabarber - ikke alt for tykke
4
dl
vand
½
stk
økologisk lime (saft plus skræl)
150
gram
økologisk rørsukker ELLER halvt sukrin gold og kokosblomstsukker
½
stang
vanilje af god kvalitet eller 2 store tsk vaniljesukker
Tilberedning
Skyl og snit rabarberne i den ønskede længde
Kog vandet op med sukker, vaniljekorn plus den tomme stang og limesaft plus skræl (der er skåret i tynde strimler).
Rengør og skold et sylteglas
Læg rabarberstykker ned i glasset og hæld den varme lagen henover.
Luk omgående og når lagen er kølet ned opbevares de syltede rabarber på køl
Lad dem trække et par dage (gerne længere hvis du kan holde fingrene fra dem).
Holdbarhed ca 1 måned.
Rigtig god fornøjelse!