Gnid kødet grundigt ind på alle flader, pak det ind og stil på køl natten over. Pulled pork bliver bedst, når du lader kødet marinere 12 timer.
Ca 1.5 kg nakkefilet
Tilberedning:
Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur inden du sætter det i ovnen.
Læg det i en lille bradepande og tilsæt kødet lidt vand, så det når en cm op på kødet. Det skal ikke svømme i vand, blot så det ikke brænder fast i bradepanden.
Sæt det ind i en 120℃ varm ovn og lad den stå i 10-14 timer til kødet er helt mørt og nærmest falder fra hinanden. Kernetemperaturen skal være 93 ℃
Tag kødet ud og lad det hvile 30 minutter inden det trækkes fra hinanden med to gafler. Tip: Jeg lader en del af væden ligge i bradepanden og vender kødet i væden for ekstra saftighed.
Ønsker du ekstra smag kan du vende den pulled pork i lidt BBQ-sauce.