Lidt salt og friskkværnet peber, 2 spsk sød paprika, 2 spsk brun farin, 1/2 tsk stødt spidskommen, 1/2 tsk hvidløgspulver, 1/2 tsk løgpulver, 1/2 tsk cayenne peber
Gnid rubben godt ind i kyllingebrysterne
1 kg kyllingebryst
Smør et ildfast fad med lidt olivenolie og læg kyllingebrysterne ned i fadet og dæk det godt til med staniol.NB: Der skal IKKE tilsættes væde, da kyllingen "smider" en del under tilberedningen - og det er rigeligt.
olivenolie
Sæt fadet ind i den opvarmede ovn på midterste ovnrille og lad det stå i 3 timer.
Efter 3 timer, tages fadet ud af ovnen og staniol'en fjernes.Har din kylling afgivet meget væde, kan du hælde lidt af saften over i en skål og bruge det til at justere konsistensen med. Træk de smørmøre kyllingebryster fra hinanden med to gafler.
Server pulled chicken i burgers, pitabrød, wraps, i nachos eller salater.