Opløs gæren i det fingervarme vand eller minimælk og tilføj sukker og bageenzym. Rør det godt sammen.
5 dl fingervarm minimælk, 25 g gær, 2 spsk sukker, evt. 20 g bageenzym
Tilføj det meste af hvedemelet og når melet er arbejdet ind i dejen, tilsættes olivenolie og salt
3 spsk olivenolie, 600 g hvedemel, 10 g fint salt
Tilføj resten af hvedemelet lidt ad gangen og ælt indtil dejen er glat og smidig. Bruger du røremaskine, lader du den arbejde ind til dejen slipper skålens kanter.
Dæk skålen til og lad den hæve et lunt sted 1 time.
Drys lidt mel ud på bordet, hæld dejen ud og rul den ud i en stor cirkel, der skæres i 18 "lagkagestykker".
Læg en pølse på den brede ende og rul den ned til den spidse ende. Træk lidt i dejen imens du ruller, så den blir lidt længere.
9 pølser skåret i halve
Læg hvert pølsehorn over på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve med et klæde over et lunt sted i 30 minutter.
Varm imens ovnen på 200 grader (over- og undervarme), pensl med sammenpisket æg, drys med sesamfrø, hvis du ønsker det og bag dem gyldne i ca 15 minutter.
1 æg, Evt. sesamfrø - hvide eller sorte
Lad pølsehornene køle af på en bagerist.Pølsehorn kan holde sig et par dage, hvis de pakkes i en pose og opbevares på køl. De er også fryseegnede.