Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Pastaret med kylling
Antal
4
personer
Ingredients
700
gram
kylling f.eks. kyllingebryst skåret i mundrette stykker
2
spsk
olivenolie
2
stk
skalotteløg - fintsnittede
2-3
fed
hvidløg - knust
2
tsk
karrypasta
1
dåse
kokosmælk a 400 ml
1
spsk
tørret krydderi f.eks. færdig krydderiblanding med timian og oregano
(Jeg bruger Rotisserie Chicken Rub fra Epic Spice)
4-6
tråde
safran (kan udelades)
Lidt
flagesalt og friskkværnet peber
500
gram
pasta af rigtig god kvalitet f.eks. Mezzi Rigatoni No 51 fra Rummo
1
håndfuld
bredbladet persille - groftsnittet (til drys på den færdige ret)
1
spsk
tørrede berberis (som drys på den færdige ret)
½
stk
rødløg i små tynde både (som drys på den færdige ret)
Evt
lidt
cashewnødder (som drys på den færdige ret)
1
stk
lime skåret i både - til servering
Tilberedning
Start med at koge pastaen al dente efter anvisning på pakken.
Dryp dem af og stil dem til side.
Imens pastaen koger, laver du kylling og sauce:
Varm olien op på panden og sauter løg og hvidløg til løgene er klare.
Tilsæt kyllingestykkerne sammen med karrypastaen og steg det hele godt igennem.
Tilsæt krydderierne og kokosmælken og bring det i kog. Lad saucen koge lidt ind inden du tilsætter de kogte pastaer.
Smag til og juster med ekstra krydderier om nødvendigt og salt og friskkværnet peber.
Vend det hele godt rundt, drys med rødløg, bredbladet persille, berberis og evt lidt cashewnødder.
Server med limebåde og en enkel grøn salat
Rigtig god fornøjelse!