Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Pasta med salsiccia og burrata
Antal
4
personer
Forb. tid:
5
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
500
g
pasta
(f.eks. pappardelle eller fettuccine)
300
gram
Salsiccia pølser
(jeg brugte de stærke)
2
løg
2
fed
hvidløg
1
stor
rød snackpeber
1
dåse
flåede hakkede tomater
2
spsk
tomatpure
1.5
dl
tør hvidvin
(Alternativt: 1.5 dl grøntsagsbouillon)
1
burrata
(Alternativ: Mascarpone)
1
håndfuld
friskrevet parmesan
salt
(tilsmagning)
friskkværnet peber
(tilsmagning)
olivenolie til at stege i
basilikumsblade som drys på den færdige pasta
Tilberedning
Kog pastaen al dente efter anvisning på pakningen. Gem lidt af kogevandet som kan bruges til at justere konsistensen på den færdige pastaret.
Imens pastaen koger, tilberedes saucen sådan her:
Pil løg og hvidløg og snit dem fint.
Fjern kerner fra snack peber og snit også den fint.
Snit skindet op på salsiccia pølserne og tag farsen ud. Rist den godt af på en varm pande.
Tilføj løg og hvidløg og lad den sautere til løgene er klare. Pas på hvidløgene ikke brænder på.
Tilføj tern af den røde snackpeber sammen med tomatpure og lad det stege et par minutter.
Tilføj herefter hvidvin eller bouillon samt de flåede, hakkede tomater. Lad saucen simre indtil det meste af væden er væk og tomatsaucen er tyknet.
Bræk burrata'en i stykker og vend den i tomatsaucen til den smelter.
Dræn pastaen og vend den i tomatsaucen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Juster evt konsistensen med lidt af pastavandet.
Riv parmesan henover og giv retten et drys fintsnittet persille eller friske basilikumsblade.