Go Back
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
–
+
servings
Osteboller uden mel
Antal
8
stk alt efter størrelse
Ingredients
1
lille
blomkålshoved - 300 gram
225
gram
rød cheddar - revet
4
stk
æg
2
spsk
HUSK - med top
2
spsk
Pofiber med top
Lidt
chiafrø, sesamfrø eller hampefrø som drys
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader
Kør blomkålsbuketterne til fine blomkålsris i en foodprocessor.
Tilføj den revne ost, æggene, HUSK og Pofiber og kør blandingen til en blank og ensartet dej.
Form med en ske til runde eller flade boller, der stilles på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ca 15-20 minutter alt efter deres størrelse.
Tag dem ud og lad dem køle lidt af inden du serverer dem.
TIP: Bag gerne en større portion - de er nemlig fryseegnede!