Tips til opskriften:Hvis du gerne vil spare tid eller undgå for meget opvask, kan du overveje at lave retten i en ovnfast gryde og lade den simre i ovnen. Dette sikrer en jævn varme og gør det nemmere at undgå, at saucen brænder på. Sæt retten ind i en forvarmet ovn ved cirka 160 grader, og lad den stå i 2-3 timer.
Tilberedning
Skræl og snit gulerødder, persillerødder (eller bladselleri), løg og hvidløg i fine tern.
Dup kalveskankerne tørre med lidt køkkenpapir og vend dem i melblandingen.
4 stk kalve- eller okseskank
Varm olivenolie op i en stor stegegryde eller pande og brun dem en eller to ad gangen på begge sider i den varme olie. Læg dem efterfølgende over på en tallerken.
Olivenolie
Tilføj lidt ekstra olivenolie til stegegryden og sauter gulerødder og persillerod nogle minutter.
Tilføj løg og hvidløg og lad dem sautere med til løgene blir klare og bløde.
Tilføj tomatkoncentrat og lad det stege med et øjeblik før de hakkede flåede tomater, rødvinen og laurbærbladene tilsættes.