Fjern med en skarp kniv hinder og sener fra svinekæberne.
1 kg svinekæber
Skær bacon i tern.
200 g bacon
Snit løg og hvidløg fint
2 stk løg, 3 fed hvidløg
Skræl og snit gulerødderne groft
150 g gulerødder
Tilberedning af langtidsstegte svinekæber:
Steg bacon sprødt. Er det fedtfattig kan du tilføje en smule olie.
Læg bacon over i en stor stegegryde.Panden skal IKKE vaskes af!
Brun svinekæber grundigt på alle sider i stegeresterne fra bacon. Tilføj evt lidt ekstra raps- eller olivenolie. Brun kun et par stykker ad gangen. Det er vigtigt, at de steger og ikke koger.
Lidt raps- eller olivenolie
Læg de brunede svinekæber over i en stegegryden.
Varm stegegryden op og tilføj gulerødder, løg og hvidløg og lad det stege lidt til løgene er klare.
Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilføj den mørke øl, æblemost, æblecidereddike eller gastrik samt timian og bouillonterninger.