Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Nemt hvidløgsbrød med ost og tomat
Antal
1
brød
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredients
1
stk
flûte eller andet madbrød
½
glas
grøn eller rød pesto
1
stk
bøftomat
(Alternativ: Stor fast tomat)
1
stk
mozzarella
Lidt
friske basilikumsblade
Lidt
salt og friskkværnet peber
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)
Snit med en skarp kniv små kiler i brødet, så der er plads til fyldet.
Skær bøftomaten i skiver og snit dem herefter i halve. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Skær mozzarellaen i skiver, der igen skæres i halve.
Smør alle mellemrum med lidt pesto og fyld med tomat og mozzarella.
Læg brødet over på en bageplade beklædt med bagepapir og bag brødet til osten smelter og brødet er sprødt og lækkert.
Tag brødet ud af ovnen og nyd det som appetizer, forret eller lækkert tilbehør til alt lige fra supper, salater, gryderetter eller grill.