TIPHar du et aioli krydderimix f.eks. fra Vestjyske Delikatesser eller lign på krydderihylden kan du røre det sammen med creme fraichen
Tilberedning
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft
Bland tortilla-chips grundigt med salsaen og spred dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir
drys den friskrevne ost henover og bag chipsene sprøde og gyldne i 5-6 minutter.
Tag dem ud af ovnen
Imens chipsene bager laver du spejlæggene, så de er klar
Lav den friske salsa ved at blande de fintsnittede tomater, lidt hvidløg, fintsnittet rødløg og smag til med lidt balsamico, salt og friskkværnet peber
Skær avocado i tynde skiver og lime i både eller skiver
Sådan samler du din ultimative nachos:
Fordel spejlæg, den friske salsa og dippen på de rygende varme nachos og pynt med frisk bredbladet persille, ringe af padronpeber, limeskiver og evt lidt ekstra salsa.