1flaskesød mousserende vin f.eks. Asti(Husk at stille den på køl i god tid forinden)
Det skal du bruge til sirup:
1bakkefriske bær f.eks. jordbær eller hindbær
3spskSukrin Gold(Du kan også bruge rå rørsukker)
1spskkokosblomstsukker(Du kan også bruge rå rørsukker)
Tilberedning
Sådan laver du sirup:
Start med at skylle bærrene og fjerne eventuelle stilke. Dryp dem grundigt af.
Tag min 6 bær fra og put dem i fryseren
Resten af bærrene koger du godt igennem sammen med sukrin og kokossukker
Passér massen igennem en finmasket sigte eller et rent klæde, så du har en ren saft uden kerner.Vil du have en rigtig tyk sirup skal du koge den yderligere ind, men det er ikke nødvendigt, hvis den skal bruges f.eks. til denne sommerdrink. Hæld den evt over på en rengjort og skoldet flaske og opbevar den i køleskabet. Lav evt. en dobbelt portion og glæd familien med en lækker sirup til is og pandekager.
Sådan laver du velkomstdrinken
Fyld en smule sirup i bunden af glassene evt sammen med lidt knust is, hvorefter du fylder glasset med den mousserende vin. Læg til sidst de frosne hindbær eller jordbær ned i glassene og server straks.