Hvis dine mørbrader ikke er pudset af, fjerner du hinder og sener og skærer dem i ca 1.5 cm tykke skiver. Giv dem et let tryk og skær dem evt i lidt mindre og mere mundrette stykker.
Pil løgene og snit dem fint.
Rens champignonerne og snit dem i skiver eller kvarte.
Skyl og snit persillen fint.
Tilberedning:
Vend mørbradstykkerne i hvedemel og svits dem i lidt olivenolie på en pande eller stegegryde til de er flot gyldne på alle sider. Kryd med salt og friskkværnet peber. Når de har fin stegeskorpe på alle sider lægges de over på en tallerken.
Steg bacontern gyldne og løft dem over i en lille skål imens du steger champignoner gyldne i stegeresterne fra bacon.
Når champignonerne er gyldne tilføjes løgene, der steges med indtil de er klare. Herefter lægges bacon og mørbrad tilbage i stegegryden.
Tilføj tomatkoncentrat og lad det stege lidt med.
Tilføj flåede tomater, 1/2 dåse vand, paprika, fløde og bouillon. Sæt låg på og lad retten simre 20 minutter imens du laver tilbehøret.
Tag låget af og læg cocktailpølserne ned så de blir varmet godt igennem.
Smag til med lidt creme fraiche og salt og friskkværnet peber og giv til sidst retten et gavmildt drys fintsnittet persille.