2stkbouillonterninger (hønse- eller grøntsagsbouillon)
2dåserflåede, hakkede tomater
1dåsebønner fx kidneybønner eller mixed beans med chili
1spskitalienske krydderier eller pizzakrydderi
Lidtsalt og friskkværnet peber til at smage til med
125grampasta (ukogt vægt) (Jeg bruger konkylie eller suppehorn)
Evt lidtbredbladet persille - fintsnittet (som drys)
Tilberedning
Steg bacontern til de blir gyldne (ikke sprøde).
Tilføj herefter gulerødder, løg og hvidløg og lad det stege med 2-3 minutter.
Tilsæt nu squash, bladselleri og krydderier og steg videre et par minutter.
Tilsæt tomatpure og lad det lige stege et øjeblik inden du tilsætter de hakkede flåede tomater. Lad blandingen koge et par minutter.
Tilføj nu vand, bouillonterninger og pasta og lad det koge indtil pastaen er næsten al dente.
Så tilsætter du bønnerne og koger minestronen indtil pastaen har den ønskede konsistens (det varierer meget alt efter mærke og størrelse).
Smag minestronen til med salt og friskkværnet peber og giv den et drys fintsnittet persille inden den serveres rygende varm evt med lidt lækkert brød ved siden af.